02 484 0350

НАМЕРИ РАБОТА> С какво сме различни

Избирайки Clearcase за свой партньор в търсенето на нова работа, вие получавате индивидуална услуга, в която качеството и резулатите имат приоритетна важност. Основните предимства, които ни отличават, са:

Личен контакт с всеки кандидат за работа
За разлика от повечето HR агенции, които правят подбор само на база на събраните от обяви CV-та, ние осъществяваме контакт с всеки един кандидат. Така можем да научим „от първа ръка” повече за вашия опит, интереси и предпочитания, и да ви бъдем максимално полезни в намирането на нова работа.

Директна и неформална комуникация
Ние не вярваме в стандартните интервюта със заучени въпроси и отговори. Затова държим да общуваме без да изграждаме бариери, прямо и открито. Контактът ни с вас е възможно по-неформален и в непринудена обстановка, така че да се чувствате комфортно да споделите с нас всички детайли, които могат да помогнат на вашето представянето пред потенциалния ви работодател.

100% съгласуване с кандидатите
Ние никога не изпращаме вашето CV, без преди това да сме ви представили възможността за работа и да сме проверили вашия интерес към нея. Всяка отделна възможност за работа се съгласува с вас. Благодарение на това можем да сме сигурни, че разбирате детайлите на свободната позиция, наистина се интересувате от нея и имате реален шанс да преминете успешно през всички етапи на подбора.

Обективна обратна връзка
В Clearcase кандидатите винаги получават обратна връзка, независимо какъв е резултата. При работата си с нас вие винаги знаете актуалния статус на вашата апликация за дадена работа, на какъвто и етап да е тя, а нашите консултанти подбор са на разположение да ви помогнат да се представите по-добре на интервютата с потенциални работодатели.

Свободни позиции

Разгледайте възможности за нова работа и се свържете с нашите консултанти по подбор

списък с позициите

Обратна връзка

Вижте какво мислят за нашите услуги хората и компаниите, за които работим

прочетете мнения

Регистрация

Попълнете нашия онлайн въпросник и се регистрирайте в базата ни с контакти

към въпросника