02 484 0350

РАБОТОДАТЕЛИ> Работа с нас

Clearcase е единствената компания за подбор в България, която провежда активна комуникация с абсолютно всички кандидати по дадена позиция. Благодарение на това предлагаме – и изпълняваме – услуга с високо качество и редица уникални предимства:

Ние ви представяме личности, а не CV-та
Нашите консултанти по подбора познават лично всички потенциални кандидати за работа, с които работим. Неформалната комуникация и личния контакт ни позволяват да съставим наистина пълен профил на всеки кандидат, вземайки предвид не само фактите от автобиографията му, а и важна допълнителна информация за неговите интереси, нагласи, предпочитания и вътрешна мотивация.

Селекция с качествата на шорт лист
Тъй като не разчитаме само на база от CV-та, а активно комуникираме с кандидатите за работа и познаваме всеки един от тях, първоначално изпратената към вас информация всъщност представлява селекция с качествата на шорт лист. Нашата цел е да ви запознаем с релевантни и мотивирани кандидати, които наистина се интересуват от вакантната позиция и са готови за пълноценно интервю с вас.

Подбор сред всички специалисти с нужния профил, а не само сред тези, които активно търсят работа
В Clearcase полагаме специални усилия да намираме за вас кандидати, до които обикновено нямате достъп – такива, които търсят работа пасивно и обикновено не реагират на обявите за работа. Личният контакт с всички потенциални кандидати, в реално време, ни позволява да обмяняме мнения и препоръки, както и да изграждаме мрежа от контакти и референти. Този подход работи особено успешно за позиции / сектори с дефицит на кадри, в които има много пасивни кандидати, готови да сменят работата си, ако се провокира интересът им.

Оптимизиран процес, който ви спестява време и усилия
В комуникацията с кандидатите ние потвърждаваме техния интерес и релевантност към изискванията на позицията, а също така и верифицираме предоставената от тях информация за опит и квалификация. Това помага по-бързо да придвижите процеса по подбор към следващия етап, като спестява време и усилия в проверка на информацията и елиминира риска да водите комуникация с кандидати, които са ви изпратени на общо основание, без да имат реален интерес към обявената позиция.

Собствен стандарт на представяне на кандидатите
В Clearcase използваме специално разработена форма за представяне на кандидатите, наречена Профил на кандидата. Тя представлява компилация от цялата важна информация от CV-тата на кандидите и от нашите наблюдения, придобити по време на комуникацията с тях. Освен, че прави събмишъните по-пригледни, формата ви дава възможност по-удобно и лесно да преглеждате, сравнявате и оценявате изпратените кандидатури.

Кои сме ние

Научете повече за екипа и опита, които стоят в основата на нашата компания

повече информация

Обратна връзка

Вижте какво мислят за нашите услуги хората и компаниите, за които работим

прочетете мнения

Услуги за клиенти

Научете за специализираните ни услуги, предназначени за компании търсещи служители

научете повече