02 484 0350

РАБОТОДАТЕЛИ> Принципи

В Clearcase можете да разчитате на постоянен висок стандарт на качество при осъществяването на подбор за вашите вакантни позиции.  Поддържането на този стандарт във всяка ситуация и за всички типове позиции е възможно благодарение на принципите на работа, върху които са изградени нашите услуги. Всеки един от тези принципи ние приемаме като дадено обещание, спазването на което е изключително важно за нас:

  • От нас ще получавате мотивирани предложения за кандидати, а не просто “файлове” и CV-та.
  • Няма да получите нито едно CV, без преди това да сме говорили с кандидата и да сме потвърдили, че все още търси работа и че се интересува от въпросната позиция.
  • Цялата информация, която ви предоставяме за кандидатите, ще бъде проверена и потвърдена, така че няма нужда да губите време и усилия, за да я верифицирате.
  • Всички кандидатури, които ви представяме, ще бъдат релевантни на профила и условията на отворената позиция.
  • Винаги ще получавате искреното ни и професионално мнение и оценка за качествата на представения кандидат – в Clearcase не се стремим да „продадем“ кандидатите си на всяка цена.
  • Няма да разчитаме само на това, което предлага пазарът, а ще полагаме усилия да ви изпращаме кандидати, до които знаем, че нямате достъп.
  • За нас ангажиментът ни по обслужване на дадена позиция не се изчерпва с това да изпратим CV-та и да уговорим интервю с одобрените кандидати. Нашият екип активно ще опосредства комуникацията ви с потенциалните кандидати, ще промотира вакантната позиция и ще бъде на ваше разположение за сближаване на гледните точки до момента, в който избраният от вас кандидат започне работа.

 

Предимства

Разберете защо да изберете ClearCase и как можем да ви бъзем полезни

нашите предимства

Кои сме ние

Научете повече за екипа и опита, които стоят в основата на нашата компания

повече информация

Новини

Последните новини свързани с ClearCase Recruitment и подбора на персонал

актуални новини