02 484 0350

ЗА CLEARCASE> Визия & мисия

В Clearcase вярваме, че всеки човек има право да търси възможно най-добрата професионална реализация. Всеки заслужава да работи на място, където ще се чувства добре и където трудът и усилията му ще бъдат адекватно възнаградени. Всеки заслужава равен шанс при кандидатстването за дадена позиция, както и да бъде обективно и безпристрастно преценяван, на база на своите реални знания, умения и принос, който може да има към постигането на бизнес целите на компанията-работодател.

От друга страна, от позицията на дългогодишни консултанти на бизнеса при подбора на персонал, ние разбираме и споделяме нуждата на компаниите да изграждат екипите си от мотивирани и компетентни служители, които споделят тяхната визия и цели, и допринасят за тяхното постигане с енергия и ентусиазъм.

Ние също така сме убедени, че постигането на справедлив и взаимно-удовлетворителен баланс между тези две позиции е въпрос на взаимно зачитане и на добронамерена и коректна комуникация между двете страни. Затова нашата мисия е да използваме професионалните си компетенции, ноу-хау и контакти така, че да свързваме работодатели и служители и да им помагаме да достигнат до такъв баланс максимално бързо, удобно и лесно.

Свободни позиции

Разгледайте възможности за нова работа и се свържете с нашите консултанти по подбор

списък с позициите

Предимства

Разберете защо да изберете ClearCase и как можем да ви бъзем полезни

нашите предимства

Обратна връзка

Вижте какво мислят за нашите услуги хората и компаниите, за които работим

прочетете мнения